Zoekt u een goedkoop relatiegeschenk? Bekijkt u dan ook eens onze website!

Relatiegeschenken voor uw bedrijf

Relatiegeschenken sinds jaar en dag belangrijk!

Relatiegeschenken zijn sinds jaar en dag belangrijk voor ieder bedrijf. Of u nou werkzaam bent in de bouwbrache, autobranche of keukenbranche ieder bedrijf heeft af en toe wel eens relatiegeschenken nodig. Bedrukte relatiegeschenken hebben een grote reclamewaarde. Zeker bij dagelijks bruikbare producten zal uw logo regelmatig door uw klanten gezien worden!. Sterker nog! Als u denkt aan een bedrukte paraplu, sporttas of boodschappentas zullen niet alleen uw klanten uw logo regelmatig zien maar ook mensen op het voetbalveld of in de straat.

Relatiegeschenken bedrukken!

Vrijwel alle relatiegeschenken zijn te bedrukken met uw logo. Er zijn verschillende druktechnieken mogelijk. Op paraplu’s, tassen of textiel word meestal een zeefdruk of transferdruk gebruikt voor het beste resultaat. Een relatiegeschenk van kunststof zoals een calculator, balpen of aansteker wordt over het algemeen bedrukt met een tampondruk. Metalen artikelen zullen over het algemeen voorzien worden van een lasergravure. Het voordeel van lasergraveren is dat de hechting van uw logo onbeperkt is en de gravure is haarscherp.

Relatiegeschenken voor uw beurs!

Een relatiegeschenk kan op verschillende manieren worden ingezet. U kunt ze gebruiken als verkoopondersteuning voor uw product. Denk bijvoorbeeld aan een gratis bedrukte flesopener bij een krat bier. Een relatiegeschenk is uiteraard ook zeer bruikbaar op uw beurs. Wat is er leuker dan een klant een klein geschenk mee te geven na het bezoek op uw stand. Uw klant zal ook na de beurs nog een goede herinnering hebben aan het bezoek maar ziet ook dagelijks uw logo!  Een relatiegeschenk heeft natuurlijk nog meer waarde als het in de kleur is van uw logo/ huisstijl. De meeste artikelen zijn dan ook leverbaar in vele kleuren. Zoekt u bijvoorbeeld een rood, groen geel, blauw of oranje relatiegeschenk dan is er zeer veel keuze!

Waarom relatiegeschenken bestellen bij Giftsdirect.nl

  • Wij leveren razendsnel
  • Wij zijn goedkoop
  • Op veel artikelen laagste prijs garantie
  • Perfecte service
  • Gratis digitale proef
  • Ruim assortiment relatiegeschenken

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *